Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، یکی از مهم‌ترین ملزومات برای استایل‌های مجلسی، انتخاب کفش مناسب است. شما می‌توانید با انتخاب بوت و نیم‌بوت استایل خور را بسیار خاص‌تر کنید. بوت و نیم‌بوت علاوه بر گرم نگه داشتن ساق پا، می‌تواند جنبه مجلسی نیز داشته باشد و خیره کننده با لباس‌ها مجلسی ست شود. انواع مختلفی از بوت و نیم‌بوت در بازار موجود است که روی آن‌ها با استفاده از خز، مخمل، تور و نگین و مروارید و… کار شده و بسیار چشمگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر مهم بودن جنس بوت انتخابی، ست کردن رنگ و مدل آن با لباسی که قرار است پوشیده شود، باعث زیبایی بیشتر آن می‌شود. در واقع استایل شما زمانی شیک‌تر می‌شود که بدانید که هر بوتی را با چه لباسی هماهنگ نمائید. در این مطلب نکاتی که به شما کمک می‌کند تا بتوانید بوت و نیم‌بوت را با لباس مجلسی خود بهتر ست نمائید، به صورت اجمالی آورده شده است، پس در ادامه با ما همراه باشید.

۱. اندام و قد خود را در نظر بگیرید

بوت و نیم‌بوت انتخابی باید با قد شما تناسب داشته باشد. اگر قد شما کوتاه است، بوت‌های ساق کوتاه را انتخاب نمائید، چرا که بوت‌های ساق بلند برای شما مناسب نیست. داشتن پاشنه، بوت‌ها را جذاب‌تر می‌کند و ظاهر زیباتری برای شما می‌سازد، میزان پاشنه را متناسب با قد خود انتخاب نمائید. بوت‌های پاشنه استیبتو یا میخی یک انتخاب هوشمندانه برای افراد کوتاه قد می‌باشد. این مدل نیم بوت، سبکی به روز در دنیای مد محسوب می‌شود که به شما اعتماد به نفس و قدرت می‌بخشد.

افراد قد بلند انتخاب راحت‌تری دارند، چرا که علاوه بر بوت ساق کوتاه، می‌توانند از انواع بوت‌های ساق بلند هم استفاده کنند. همچنین اگر می‌خواهید سایز پایتان کوچک به نظر بیاید از نیم بوت‌های چرمی‌استفاده کنید، زیرا نیم بوت‌هایی که جنسی غیر از چرم دارند پاها را بزرگ‌تر نشان می‌دهند.

۲. هماهنگی رنگ نیم‌بوت با لباس

نیم‌بوت باید با رنگ لباس متناسب باشد. البته نیم‌بوت‌های مشکی تقریباً با انواع رنگ و مدل لباس‌ها قابل ست‌کردن می‌باشد. انتخاب هوشمندانه‌ی برخی از رنگ‌های متضاد نیم‌بوت با لباس مجلسی هم می‌تواند ظاهر متفاوت و زیبایی را برای شما به همراه داشته باشد. شما می‌توانید برای خرید انواع نیم بوت زنانه و دخترانه شیک و ارزان از بازار یا فروشگاه اینترنتی دیگر مغازه‌های فروش کفش استفاده کنید. همچنین نیم بوت‌های زنانه در بسیاری از سایت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین نیز موجود است. انتخاب رنگ سال برای ست کردن با لباس می‌تواند یک چالش خوب برای خانم‌ها است.

۳. نحوه ست کردن بوت‌های طرح شیپوری

بوت‌های شیپوری یعنی بوت‌هایی که هرچه ساق آن‌ها به طرف بالاتر می‌رود گشادتر می‌شود، این گونه بوت‌ها را با دامن‌های زیرزانو بپوشید، یعنی این ترکیب باید به گونه‌ای باشد که لبه بوت زیر دامن پنهان شود و قابل دیدن نباشد.

۴. انتخاب نیم‌بوت‌های نوک تیز

به طور کلی نیم‌بوت‌های نوک تیز، مجلسی و شیک‌تر هستند و در مد جایگاه ویژه ای دارند. اگر پنجه پای شما به نسبت پهن و بزرگ است، از انتخاب بوت‌های نوک‌تیز پرهیز کنید، چرا که بسیار اذیت کننده و آسیب زننده بوده و مجلس را به کام شما تلخ می‌کند و راه رفتن را برای شما دشوار می‌کنند! این بوت‌ها بیش‌تر برای پنجه‌های کوچک و باریک مناسب هستند. علاوه بر نیم‌بوت‌های زنانه، انواع نیم بوت و چکمه مردانه جدید و نسبتاً ارزان نیز در فروشگاه‌های اینترنتی موجود است که حتی می‌توانید بوت‌های خود را با بوت‌های همسرتان نیز ست نمائید!

۵. تناسب داشتن ساق بوت با قد لباس

هرچه اندازه نیم‌بوت شما بلندتر باشد، باید لباس خود را با آن هماهنگ کنید. بنابراین در هنگام ست کردن لباس مجلسی خود با بوت، حتماً این نکته را در نظر داشته باشید. خرید یک نیم بوت مناسب می‌تواند یک چالش واقعی محسوب شود. فروشگاه‌های اینترنتی زیادی هستند که نیم بوت‌های زنانه به فروش می‌رسانند و روند یافتن نیم بوت مناسب را برایتان راحت می‌کنند. شما به سادگی می‌توانید نیم بوت موردعلاقه خود را به صورت آنلاین خرید کنید. ‌می‌توانید در حالی که در خانه خود در جستجوی یک جفت نیم بوت زیبا در یک سایت فروش کفش اینترنتی هستید، کمد لباس تان را در خانه چک کرده و تطبیق داده تا مطمئن شوید که کدام نیم بوت برای سبک لباسی شما مناسب‌تر است.

۶. تناسب داشتن جنس بوت و نیم‌بوت با سبک لباس

جنس نیم‌بوت شما با سبک لباس انتخابی شما باید در تناسب کامل باشد. مثلاً یک بوت مخمل طرح پلنگی را با هر مدل لباسی زیبا بنظر نمی‌رسد. اینکه نیم‌بوتی را انتخاب کنید که با سبک لباستان جور باشد، می‌تواند زیبایی استایل شما را دوچندان کند.

۷. ست کردن جنس و رنگ بوت با کیف

یکی از راه‌های زیباتر به نظر رسیدن استایل شما، ست کردن جنس و رنگ بوت با کیف است، به طور مثال اگر بوت چرمی یا جیر می‌پوشید از کیف چرمی یا جیر با همان رنگ استفاده کنید. با اندکی خلاقیت و انتخاب هوشمندانه‌ی این دو، بسیار جذاب‌تر به نظر خواهید رسید.

۸. ست کردن نیم‌بوت با جوراب شلواری

بوت‌های زنانه با جوراب شلواری ضخیم ترکیبی شیک و کلاسیک است. مهم نیست که هوا سرد باشد یا خیر، پوشیدن جوراب شلواری بخصوص رنگ مشکی به همراه نیم‌بوت انتخابی استایلی زیبا برای شما خواهد ساخت، مخصوصاً اگر نیم‌بوت جیر یا چرم، پاشنه‌دار یا تخت باشد.

۹. ست کردن بوت و نیم‌بوت با برخی از اکسسوری‌ها

یکی از راه‌ها شیک‌تر کردن ست و استایل شما، ست کردن بوت و نیم‌بوت با برخی از اکسسوری‌های شماست. مثلاً اگر بوت شما قهوه‌ای است، از یک کمربند قهوه‌ای روی دامن یا پیراهن خود استفاده کنید، چرا که همرنگ بودن این دو به چشم می‌آید و زیبایی استایل شما را بیشتر نمایان می‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5130632

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت پوشاک کفش کسب و کار کسب و کار تولید داخلی گروه خودروسازی سایپا واحد صنعتی بیمه فولاد لوازم خانگی محصولات تراریخته پیامک لامپ کم مصرف شرکت آسیاتک مدیران خودرو بوت های زنانه بوت و نیم بوت استفاده کنید نیم بوت ست کردن بوت استایل شما نیم بوت برای شما سبک لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳ نکته از نامه‌ای برای زندگی

سایت مبلغ: این نامه که قدیمترین نقل آن در بخش الروضه کتاب الکافی مرحوم کلینی آمده است (ج ۸، صص ۲ـ۱۴) در منابع دیگر از جمله کتاب الوافی فیض کاشانی (۱۰۹۱ق.) (ج ۲۶، صص ۹۷ـ ۱۱۳) و تحف العقول نوشتة مرحوم ابن شعبه حرانی از علمای قرن چهارم (صص ۳۱۳ـ ۳۱۵) هم آمده است و نسخه های مختلف این نامه با وجود اختلاف جزئی در چینش مطالب، یکسان است. مفاد این نامه دربردارندة مطالب بسیار سودمندی است که استخراج و دسته بندی آنها می تواند الگویی برای سبک زندگی یک مسلمان در همة ابعاد به ویژه روابط مختلف مسلمانان در همة ادوار تاریخ از جمله دوران معاصر که چگونه دیندارانه زیستن یک پرسش عمومی است در اختیار ما قرار دهد.

گویه های استخراج شده از متن نامه ۵۵ بند بود ولی با توجه به تناسب برخی گویه ها با دو بخش مختلف، این گونه ها در هر دو بخش مورد استناد قرار گرفته است. همچنین برخی گویه ها به دلیل مشابهت بسیار زیاد با هم در یک بند ذکر شده است. بنا بر این جمع گویه های زیر الزاماً به تعداد گویه های برداشت شده از نامه نیست.

اصلی ترین و مهم‌ترین نکات مندرج در این نامه چنین است:
الف. رابطة انسان با خدا
۱. عاقبت نیکو و عافیت خواهی از پروردگار
۲. اهتمام زیاد به تهلیل (ذکر لااله الا الله) و تسبیح (ذکر سبحان الله) و تقدیس خداوند و خاکساری در برابر ذات اقدس خداوند
۳. اهتمام زیاد به دعا (دو بار ذکر شده است)
۴. رغبت به آن چه خداوند ما را به آن ترغیب کرده است.
۵.دوری جستن از انس گرفتن به آن چه خداوند حرام کرده است

۶. پیروی نکردن از هوای و هوس و برداشتهای شخصی در امر دین و پای بندی تمام به حلال و حرامهای الهی
۷. پیروی از زندگی پیامبر و پیروی نکردن از هوی و هوس و برداشتهای شخصی در فهم و تفسیر زندگی پیامبر
۸. یک بار دست بلند کردن به هنگام آغاز نماز
۹. اهتمام به ذکر خدا در ساعات مختلف روز و شب
۱۰.کوشش فراوان برای فرمان بردن از خدا و بندگی او (دو بار ذکر شده است)

۱۱. اهتمام به حفظ آن چه از رسول خدا و ائمه اهل بیت او باقی مانده است
۱۲. رضایت داشتن از آن چه خدا ساخته و خواسته است
۱۳.اهتمام به نمازهای روزانه
۱۴. دوری جستن از بازداشتن (حبس) حقوق الهی
۱۵. ولایت پذیری خدا و رسول خدا و مؤمنان و تبری جستن از دشمنان آنها

۱۶. وفای به عهدی که در برابر خداوند بر گردن دارد مانند ولایت پذیری، اقامة نماز، پرداخت زکات و دادن قرض الحسنه
۱۷. دوری جستن از آن چه خداوند آن را حرام کرده است
۱۸. توجه به این نکته که اسلام یعنی تسلیم در برابر حق
۱۹. اطاعت از خدا برای احسان به نفس
۲۰. دوری جستن از معصیت و گردن فرازی کردن در برابر خداوند (دو بار ذکر شده است.)

۲۱. توجه به این که هیچ کس جز خدا غنی کنندة انسان نیست
۲۲. کوشش برای برخورداری از شفاعت شفاعت کنندگان از طریق به دست آوردن رضای خدا
۲۳.ترک نکردن فرمان خدا و فرمان هر کس که به پیروی از خدا فرا می خواند.
۲۴. عاقبت نیکو وعافیت خواستن از خدا
۲۵. درخواست از خداوند برای جای دادن اسلام در سینة خود و سخن گفتن بر اساس حق
۲۶. توجه کردن به این نکته که شرط محبوب خدا شدن پیروی از فرامین خدا و اولیای اوست.

ب. رابطة انسان با دیگران
۱. حفظ آرامش و وقار و سکینه
۲. حفظ حیاء و دوری جستن از هر آن چه صالحان پیش از ما از آنها دوری جسته اند.
۳. خوش رفتاری با مخالفان و دوری جستن از شدت بخشیدن به مخالفت با آنها (دو بار ذکر شده است)
۴. برخورد نیکو داشتن با بدرفتاریها برای جلوگیری از نادیده گرفته شدن و زیر پا ماندن حق
۵. بازداشتن زبان جز از خیر و پرهیز از بدگویی و تهمت و دشمنی ورزی

۶. دوری جستن از آن چه خداوند ما را از آن برحذر داشته است.
۷.سکوت جز در آن چه برای آخرت سودمند باشد.
۸. شکیبایی ورزیدن در برابر مشکلاتی که دشمنان در برابر پای بندی به حق ایجاد می کنند.
۹. خوش رفتاری با مردم
۱۰. پرهیز از دشنام دادن به دشنام دهندگان به خدا و اولیاء خدا

۱۱.مهرورزی به مستمندان و دوری جستن از خوار شمردن و تکبر ورزیدن به آنها
۱۲. دوری جستن از فخرفروشی و خودبزرگ بینی
۱۳.دوری جستن از بغی و تعدی به حقوق دیگران
۱۴. دوری جستن از حسد
۱۵.کمک به مسلمانان مظلوم

۱۶.کمک به همدیگر
۱۷. دوری جستن در حد توان از بدگوئی علیه صالحان نزد پیشوای جامعة اسلامی و در تنگنا قرار دادن امام
۱۸. دوری جستن از در تنگنا قرار دادن برادران مسلمان
۱۹. دقت در مرزبندی های اعتقادی و اجتماعی و دقت در این که انسان در شمار اهل باطل قرار نگیرد.
۲۰. پرهیز از قرار دادن خدا و امام و دین در معرض دشمنیهای اهل باطل

۲۱. قرار دادن حب و بغضها بر اساس معیارهای خداپسندانه
۲۲. عادت دادن نفس به بلاء و مصیبت در دنیا و تدبر در مصائب پیامبران که قرآن آنها را ذکر کرده است.
۲۳. پیروی کردن از هدایت و وقار و آرامش و حلم و خشوع و تقوا و راستگویی و وفای به عهد صالحان

ج. رابطة انسان با خود
۱.حفظ حیاء و دوری جستن از هر آن چه صالحان پیش از ما از آنها دوری جسته اند،
۲. پرواپیشگی و رعایت تقوی، دوری جستن از آن چه خداوند ما را از آن برحذر داشته است.
۳. نیکی کردن به جسم و جان خود
۴. اطاعت از خدا برای احسان به نفس

امام صادق علیه السلام در بخشی از این نامه فرموده اند: هَذَا أَدَبُنَا أَدَبُ اللَّهِ فَخُذُوا بِهِ وَ تَفَهَّمُوهُ وَ اعْقِلُوهُ وَ لَا تَنْبِذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِکُمْ مَا وَافَقَ هُدَاکُمْ أَخَذْتُمْ بِهِ وَ مَا وَافَقَ هَوَاکُمْ طَرَحْتُمُوهُ وَ لَمْ تَأْخُذُوا بِهِ
این آداب (پیشنهادی) ما و همان آداب خدایی است، آن را دریابید و آن را فهم کنید و در آن بیاندیشید و آن را پشت سر خود نیناندازید، اگر چنین کنید و به این آداب عمل کنید، به آن چه سازگار با هدایت یافتگی شماست دست یافته اید و به آن چه سازگار با هواپرستی شماست پشت کرده اید و آن را وانهاده اید.
این پیام تنها خطاب به مخاطبان اولیه نامه نیست، این پیام همة مسلمانان و بلکه همة انسانهای حقجو را به خود فرا می خواند.

* این متن خلاصه‌ای از یک مقاله مفصل برای ارائه به همایش امام جعفر الصادق(علیه السلام) در دانشگاه سلجوق قونیه است که به اقتضای فضای مجازی سرفصل های مختصری از آن در سایت «مبلغ» منتشر شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902599

دیگر خبرها

  • عضو حماس: در مذاکرات به سازوکار مشخصی رسیدیم
  • ببینید | حجاب‌استایل‌ها، ضدحجاب
  • رازهای خوش تیپی مردان
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • استایل و پوشش متفاوت بازیگران زن در پشت‌صحنه یک تئاتر | تصویر
  • چند نکته نگران کننده درباره وضعیت سردار آزمون
  • آقای سامی بیگی، یک ملت به خاطر تو، به جان هم افتادن
  • ۱۰ نکته درباره دیدار تراکتور و فولاد
  • ۵۳ نکته از نامه‌ای برای زندگی
  • رکورد تازه ترانه احمدی در اسکیت فری‌استایل